Concert ’De Bach a Falla’ in Centro Cultural

NERJA – In het Centro Cultural Villa de Nerja brengt de muziekgroep Blessed Spirits zaterdagavond 5 juni het concert ‘De Bach a Falla’ ten gehore. Het concert duurt circa anderhalf uur en begint om 20.00 uur, de toegangsprijs is vijf euro per persoon.

Kaarten kunnen in de voorverkoop worden gekocht aan de kassa’s van het theater aan de Calle Granada 45 in de binnenstad van Nerja. De opbrengsten komen ten goede aan de lokale stichtingen Cáritas en Nerja Solidaria.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s