Opnieuw Q-keurmerk voor Grotten en Museum van Nerja

NERJA – Zowel de Grotten van Nerja als het museum van Nerja aan Plaza de España in de binnenstad mogen het komende seizoen (weer) het Q-keurmerk voeren. Dit keurmerk staat garant voor zowel de kwaliteit van de toeristische attracties als de geleverde dienstverlening.

Ook in de afgelopen jaren kwamen de Grotten en het Museum in aanmerking voor het Q-keurmerk. De diverse toeristische attracties worden jaarlijks door speciale commissies beoordeeld op de geleverde service, veiligheidsvoorzieningen én kwaliteit. De Q-keurmerken worden jaarlijks toegekend tijdens de Fitur (Feria Internacional de Turismo), dat deze dagen in Madrid wordt gehouden.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s