Show Arañando Almas van Cynthia Martín in Centro Cultural

NERJA – De artieste Cynthia Martín brengt vrijdagavond 21 mei haar show Arañando Almas naar het Centro Cultural Villa de Nerja. Het optreden begint om 20.00 uur, entreekaarten kosten vijf euro per persoon en zijn beperkt beschikbaar in verband met de huidige (Corona)restricties.

Het cultureel centrum van Nerja is te vinden aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, waar de toegangskaarten aan de kassa’s in de voorverkoop gekocht kunnen worden. De opbrengsten komen ten goede aan de lokale stichtingen Cáritas en Nerja Solidaria. Het Centro Cultural kent voor de komende maanden een beperkte programmering met lokale acteurs en musici in een hoofdrol.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s