Opnieuw verlies voor Málaga CF

MALAGA – In het stadion La Rosaleda van Málaga heeft voetbalclub Málaga CF donderdagavond 20 mei een 0-1 nederlaag gelden tegen Girona. In de laatste zes competitieronden voor de Segunda División verloor Málaga vier keer terwijl er twee keer werd gelijkgespeeld. De laatste competitiezege dateert van 11 april, toen Albacete met 2-0 werd geklopt.

De Andalusische club hield de schade donderdag nog beperkt, aangezien de formatie al na zestien minuten met een man minder kwam te staan. Josua Antonio Mejías werd met een rode kaart weggestuurd, waarna de thuisclub hopeloos achter de feiten aanholde. Toch duurde het tot halverwege de tweede helft voordat Girona het nummerieke veldoverwicht wist om te zetten in een doelpunt. Santiago Bueno tekende voor de enige treffer van de wedstrijd: 0-1.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s