Nieuwe stap in realisatie fietspad tussen Nerja en Maro

NERJA – Er komt langzamerhand schot in de realisatie van een fietspad, dat uiteindelijk het strand van Burriana in Nerja moet verbinden met het nabijgelegen dorp Maro. Deze week werden de voorliggende plannen goedgekeurd door de Junta de Gobierno, waarmee opnieuw een stap werd gezet in de totstandkoming van de nieuwe fietsroute.

Voor de realisatie hiervan is een bedrag begroot van 417.557,80 euro, dat voor 20% voor rekening komt van de gemeente Nerja. Het resterende bedrag wordt betaald uit subsidiegelden van de Fondo Europeo de Desarrollo Regional (FEDER).

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s