Gehele provincie Málaga donderdag naar Corona-niveau 1

NERJA – De gehele provincie Málaga gaat met ingang van donderdag 20 mei naar het Corona-niveau 1, het meest soepele van de vier bestaande niveaus. Dit maakte de Junta de Andalucía woensdagmiddag 19 mei bekend. Voor de aangrenzende provincies is dit nog niet het geval, zo is de provincie Granada vooralsnog ingeschaald op niveau 3.

Een en ander houdt in dat binnen de provincie Málaga (dus ook in Nerja, red.) de horeca weer de volle 100 procent van de terrassen mag benutten. Ook mogen dansvloeren in de buitenlucht weer worden gebruikt. In de mondmaskerplicht komt vooralsnog géén wijziging, ook de verplichte onderlinge afstand van anderhalve meter blijft voorlopig een regel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s