Málaga CF nipt onderuit bij Real Oviedo

OVIEDO – In een gelijk opgaand duel trok voetbalclub Real Oviedo maandagavond 17 mei in eigen huis nipt aan het langste eind in het Segunda División-competitieduel met het Andalusische Málaga CF. Een treffer halverwege de tweede helft van Lucas Ahijado bepaalde de eindstand op 1-0.

Voor beide middenmoters stond er in deze voorlaatste competitieronde weinig meer op het spel. Beide clubs kwamen al voor de aftrap niet meer in aanmerking voor degradatie en/of deelname aan nacompetities. De strijd ging dan ook gelijk op, waarbij Ahijado met zijn doelpunt in de 61ste minuut voor de enige treffer van de wedstrijd zorgde.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s