Sluitstuk Nederlands Eredivisievoetbal in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden uit de 34ste en laatste ronde in de Nederlandse Eredivisie zijn zondagmiddag 16 mei in Nerja te volgen bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. Ook zijn daar wedstrijden uit de Spaanse, Britse en andere nationale voetbalcompetities te zien.

De bar is gevestigd aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. Alle Eredivisiewedstrijden beginnen om 14.30 uur. Kampioen Ajax speelt op de laatste dag van de competitie in Arnhem een uitwedstrijd tegen Vitesse, in Tilburg probeert Willem II tegen Fortuna Sittard de nacompetitie te ontlopen. FC Emmen staat voor dezelfde taak in een uitwedstrijd tegen het inmiddels al gedegradeerde VVV in Venlo.

In Rotterdam komt Feyenoord in actie tegen RKC uit Waakwijk, FC Utrecht ontvangt in eigen huis de nummer twee van de stand PSV. AZ speelt in Alkmaar een thuiswedstrijd tegen Heracles, FC Twente treedt in Enschede aan tegen het al gedegradeerde ADO Den Haag.

Daarnaast zijn er dit weekeinde voetbalwedstrijden te zien uit de Spaanse en Engelse competities.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s