Warm weekeinde op komst voor Nerja

NERJA – De temperaturen lopen dit weekeinde verder op voor Nerja en omstreken, waarbij op zondag 16 mei de kans bestaat dat de grens van 30 graden Celsius wordt overschreden. De dagen daarna loopt het kwik iets terug, maar worden er nog altijd gemiddelde dagtemperaturen van zo’n 25 graden Celcius verwacht.

De meteorologen van het weerstation Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) voorzien de komende dagen vooral véél zon aan de Costa de Sol. De wind laat het daarbij afweten terwijl de kans op neerslag volgens de weerkundigen nihil is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s