Week zónder nieuwe Corona-gevallen in Nerja

NERJA – Voor de tweede week op rij is Nerja gevrijwaard gebleven van nieuwe Corona-gevallen. Dit blijkt uit de vandaag (maandag 10 mei) gepubliceerde gegevens van de lokale gezondheidsdiensten. Daarmee werd de gunstige ontwikkeling van een week geleden de afgelopen week voortgezet.

Nerja telt derhalve nog steeds 528 besmettingen sinds het begin van de pandemie vorig jaar. Hiervan zijn inmiddels 491 personen volledig genezen verklaard. Het zogeheten incidentiecijfer (het omgerekende aantal besmettingen per 100.000 inwoners) daalde verder naar 14,2 (was een week geleden nog 37,8).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s