Opknapbeurt voor Balcón de Europa

NERJA – Het befaamde Balcón de Europa van Nerja staat de komende weken een opknapbeurt te wachten. Voor de werken heeft de gemeente Nerja een budget van iets meer dan een ton uitgetrokken. Aangepakt worden onder meer de tegels op het Balcón en de verouderde zitbanken.

Het project wordt gedeeltelijk gefinancierd uit provinciale  subsidiegelden. Volgens de gemeente zijn de geplande werken noodzakelijk gezien de huidige staat en de veroudering, waarbij circa 175 m2 aan tegels worden vervangen. De zitbanken worden in de opknapactie vervangen door duurzame exemplaren van hoogwaardig materiaal. Het plan is om na de aanbesteding zo snel mogelijk te beginnen met de werkzaamheden.

Foto (c) Archief NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s