Temperaturen rond Nerja lopen iets op

NERJA – De gemiddelde dagtemperaturen rond Nerja lopen de komende dagen iets op. Op vrijdag 7 mei verwachten de meteorologen van het weerstation Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) een gemiddelde dagtemperatuur van 24 graden Celsius, op zaterdag 8 mei wordt het zelfs nog iets warmer (25 graden Celsius).

Wél bestaat er komend weekeinde een geringe kans op neerslag, met name in de nacht van zaterdag op zondag en zondagochtend. Na het weekeinde zakt het kwik weer tot gemiddelde dagtemperaturen van 21 graden Celsius. Op zondag 9 mei neemt volgens de meest recente voorspellingen de wind weer in kracht toe, om in de loop van de volgende week dan weer af te zwakken. Van neerslag is de volgende week volgens de verwachtingen van de meteorologen geen sprake.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s