Promotiewedstrijd CD Nerja in Bobadilla-stadion

NERJA – Voetbalclub CD Nerja speelt zaterdagavond 8 mei een promotiewedstrijd tegen Alhaurin de la Torre in het voetbalstadion Pepe Luis Bobadilla van Nerja. Het aanvangstijdstip van de wedstrijd stond aanvankelijk gepland om 19.00 uur maar werd deze week verplaatst naar 19.30 uur.

Het betreft de vijfde wedstrijd in een nacompetitie voor promotie. CD Nerja speelde het afgelopen seizoen in de regionale Segunda División Andaluza Málaga Grupo B, waarin de club het kampioenschap behaalde. Publiek is (beperkt) welkom waarbij het dragen van een mondmasker en het onderling bewaren van anderhalve meter afstand (in verband met de huidige corona-maatregelen) vereist is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s