Bullseye-quiz bij bar Atila in Puente don Manuel

PUENTE DON MANUEL – Geïnspireerd door de Britse tv-show ‘Bullseye’ wordt er op zaterdagavond 8 mei een quiz-avond gehouden bij bar Atila in het dorp Puente don Manuel (naast het meer van Viñuela, iets boven Vélez-Málaga).

Deelname staat open voor duo’s, waarbij de ene helft dartopdrachten moet uitvoeren en de andere helft de daaraan gekoppelde quizvragen moet beantwoorden. De avond begint rond de klok van 19.00 uur, bar Atila is te vinden aan de Calle Buena Vista 9 in Puente Don Manuel. Vooraf aanmelden is in verband met de beperkte capaciteit vanwege het Corona-virus noodzakelijk, dit kan telefonisch via het nummer 0034 663 393 687 of via e-mail: atilabarpuente@gmail.com.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s