Speeltuinen in Nerja krijgen opknapbeurt

NERJA – Met de renovatie van de speeltuin in het Parque Verano Azul is de gemeente Nerja vrijdag 30 april een reeks aan opknapbeurten voor de speeltuinen en kinderparken binnen de gemeente begonnen. Voor de uitvoering van het plan is een bedrag van 150.000 euro uitgetrokken.

Daarbij worden speeltoestellen vervangen en/of vernieuwd, terwijl ook de bodem in veel gevallen wordt vernieuwd met veiliger materiaal. Volgens wethouder Gema García is het ingrijpende onderhoud noodzakelijk vanwege de ouderdom van veel speeltoestellen. “Dat heeft tot gevolg dat er in veel gevallen geen reparaties meer mogelijk zijn en dan we moeten overgaan tot vervanging. Daarbij kiezen we voor duurzame toestellen en materialen om de veiligheid te waarborgen. De werkzaamheden hebben wel tot gevolg dat veel speeltuinen, die al gesloten waren vanwege de Corona-maatregelen, nu nog wat langer ontoegankelijk blijven. We vragen het begrip van de bevolking voor het tijdelijke ongemak dat dit onderhoud met zich meebrengt.”

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s