Formule 1 Grand Prix Portugal in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – Voetbal- en autosportliefhebbers komen dit weekeinde volop aan hun trekken bij de Spaans/Nederlandse Bar El Fuego, aan de Calle Filipinas even voor de boulevard van Nerja’s fraaiste strand Burriana. Naast voetbalwedstrijden uit de Nederlandse eredivisie is op zondag 2 mei de Formule 1 Grand Prix in het Portugese Portimão op één van de grote tv-schermen bij El Fuego te volgen.

De Formule 1-coureurs (met onder anderen de Nederlandse troef Max Verstappen) starten zondag om 16.00 uur (in Portugal is het dan 15.00 uur vanwege het uur tijdverschil, red.) voor hun wedstrijd. De Grand Prix van Portugal wordt verreden op het Autódromo Internacional do Algarve in Portimão. 

De race is derde wedstrijd die dit seizoen meetelt voor het wereldkampioenschap. De tweede Grand Prix van het seizoen werd twee weken geleden in het Italiaanse Imola gewonnen door Max Verstappen, nadat de Brit Lewis Hamilton (regerend wereldkampioen) de openingswedstrijd in Bahrein op zijn naam had geschreven. In de huidige WK-stand leidt Hamilton met 44 punten, één punt meer dan Verstappen. In de kwalificatietraining klokte de Fin Valtteri Bottas zaterdag de snelste tijd, vóór Hamilton en Verstappen.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s