Málaga CF hard onderuit bij Espanyol

BARCELONA – In de 37ste speelronde voor de Spaanse Segunda División ging de Andalusische formatie Málaga CF zondagmiddag 2 mei hard onderuit in de uitwedstrijd tegen Espanyol. In het stadion Cornellà-El Prat in Cornellà de Llobregat, een voorstad van Barcelona, stond na negentig minuten voetbal een 3-0 uitslag op het scorebord.

De thuisclub stond bij rust al op een comfortabele 2-0 voorsprong na doelpunten van Raúl De Tomás (vijftiende minuut) en Javi Puada (vijf minuten voor rust). Halverwege de tweede helft tilde De Tomás met zijn tweede treffer van de dag de marge naar drie doelpunten: 3-0.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s