Granada CF morst punten

GRANADA – Met een rode kaart voor clubtopscorer Roberto Soldado én een onnodig 0-1 verlies tegen Cádiz CF kende het Andalusische Granada CF zondag 2 mei een slechte avond in de competitie voor de Spaanse Primera División.

In het voetbalstadion Nuevo Los Cármenes van Granada had de thuisclub weliswaar de gehele wedstrijd een veldoverwicht. Toch keerden de bezoekers na afloop met de drie punten huiswaarts. De enige en winnende treffer viel zes minuten voor rust en kwam op naam van Rubén Sobrino. Granada probeerde in de tweede helft het tij wel te doen keren maar slaagde niet in die opzet. Tot overmaat van ramp werd Soldado drie minuten voor tijd met een rode kaart van het veld gestuurd, waarna Cádiz de winst koelbloedig over de streep trok: 0-1.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s