Nederlands competitievoetbal in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden uit de 31ste ronde in de Nederlandse Eredivisie zijn dit weekeinde in Nerja te zien bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. Ook zijn daar wedstrijden uit de Spaanse, Britse en andere nationale voetbalcompetities te zien.

De bar is gevestigd aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. Het Almelose Heracles opent zaterdag 1 mei om 16.30 uur deze speelronde met een thuiswedstrijd tegen VVV Venlo, Fortuna Sittard en FC Twente nemen het vanaf 18.45 uur tegen elkaar op. AZ speelt die dag vanaf 20.00 uur in Waalwijk een uitwedstrijd tegen RKC, op hetzelfde tijdstip wordt in Arnhem de wedstrijd tussen Vitesse en PEC Zwolle afgewerkt. Een uur later treden FC Utrecht en Willem II aan voor hun onderlinge duel in Utrecht.

Op zondag 2 mei nemen in Den Haag om 12.15 uur ADO en Feyenoord het tegen elkaar op, om 14.30 uur is de aftrap voor de duels Ajax-FC Emmen en FC Groningen-Sparta. PSV sluit deze competitieronde af (aanvang 16.45 uur) met een thuiswedstrijd tegen Heerenveen.

Tevens zijn er dit weekeinde voetbalwedstrijden te zien uit de Spaanse en Engelse competities. Zo speelt het regionale Málaga CF zondagavond 2 mei (aftrap 16.00 uur) een uitwedstrijd tegen Espanyol voor de Segunda División. Een afdeling hoger (Primera División) komt het Andalusische Granada CF zondag 2 mei vanaf 18.45 uur in actie voor een thuiswedstrijd tegen Cádiz.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s