Nerja plant meer dan duizend bloemen ter verfraaiing van binnenstad

NERJA/MARO – Met het planten van meer dan duizend bloemen wil de gemeente Nerja de komende weken de straten in zowel Nerja als Maro een opfrisbeurt geven. Daarbij worden aanwonenden van de straten in het centrum aangemoedigd om de gevels van panden te versieren met planten en bloemen om de binnenstad daarmee een vrolijker aanzien te geven, met het oog op het aankomende toeristenseizoen.

Ook de diverse rotondes in de stad worden daarbij niet vergeten. “We zetten ons in voor de uitstraling van onze stad en hopen met een dergelijke actie ons imago te verbeteren, met het oog op het komende zomermaanden en de toestroom van toeristen in die periode”, gaf wethouder Gema García aan in een uitleg. Eerder al werden er bloembakken geplaatst rond de straatlantaarns in de Calle Pintada, één van de toonaangevende winkelstraten in Nerja.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s