Granada CF schiet tekort tegen FC Sevilla

SEVILLA – De Andalusische voetbalderby tussen FC Sevilla en Granada CF is zondagavond 25 april geëindigd in een 2-1 overwinning voor de thuisclub. Het bezoekende Granada schoot daarbij op alle fronten tekort.

Sevilla domineerde in eigen huis het duel en had amper een kwartier nodig om de onderlinge krachtsverschillen in een eerste treffer uit te drukken. De Kroaat Ivan Rakitić schoot na zestien minuten spelen de bal uit een toegekende strafschop binnen: 1-0. Acht minuten na rust verdubbelde de Argentijn Lucas Ariel Campos de marge naar twee treffers. Vervolgens duurde het tot het tot de slotminuut voordat Roberto Soldado uit een strafschop iets terug kon doen voor Granada: 2-1.

Foto (c) Facebooksite Granada CF

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s