Milieukeurmerk voor Playa Burriana

NERJA – Playa Burriana, het populairste strand van Nerja, is onderscheiden met de vlag ‘Ecoplaya 2021’. Een dergelijk keurmerk wordt jaarlijks uitgereikt door Gestión de Residuos y Medio Ambiente ATEGRUS.

De wethouder voor strandzaken, Maricarmen López, toonde zich verheugd met de erkenning: ,,Dit is een waardering voor onze inzet op het gebied van milieu, toerisme en duurzaamheid. Ook de voorzieningen en het onderhoud tellen mee in de toekenning. Als gemeente blijven we ons inzetten om de stranden van Nerja en Maro voor deze zomer gebruikersvriendelijk te maken. Wat dat betreft is deze vlag voor ons een erkenning van al het werk en de tijd die we daarin hebben geïnvesteerd.”

Foto (c) Archief NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s