Lichte weersverbetering voor Nerja en omgeving

NERJA – Helemaal gedaan met de regen is het nog niet, maar na drie dagen met relatief slecht weer lijkt er een weersverbetering op til voor Nerja en omstreken. Dit blijkt uit de meest recente voorspellingen van het weerstation Aemet (Agencia Estatal de Meteorología).

Na drie dagen met regenbuien bestaat er ook op zaterdag 17 april (vooral in de middaguren) nog wel een kans op een wat neerslag, daarna treedt er een lichte verbetering op. Daarbij blijft de zon de komende dagen veelal verscholen achter passerende wolkendekken, waaruit naar verwachting tot woensdag 21 april geen regen valt. De temperaturen lopen de komende dagen weer iets op tot een gemiddelde waarde van circa 20 graden Celsius.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s