Formule 1 Grand Prix en KNVB-bekerfinale in Nerja te zien bij Bar El Fuego

NERJA – De finale in de strijd om de KNVB-beker tussen Ajax en Vitesse is zondagavond 18 april in Nerja rechtstreeks te volgen bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. De wedstrijd begint om 18.00 uur. Voorafgaand is bij El Fuego de Formule 1 Grand Prix van Emilia Romagna in Italië te zien, met de Nederlander Max Verstappen als kanshebber.

El Fuego is te vinden aan de linkerkant bij de entree van Playa Burriana in Nerja, aan de Calle Filipinas. Ook worden daar dit weekeinde wedstrijden uit de Spaanse en Engelse voetbalcompetities uitgezonden. Onder meer de wedstrijd in de Spaanse Segunda División tussen Las Palmas en het regionale Málaga CF  is zaterdagavond 17 april (aanvang 18.15 uur) te volgen bij El Fuego. Daarnaast worden er zowel zaterdag als zondag wedstrijden uit de Spaanse Primera División en de Engelse Premier League vertoond. De Formule 1-wedstrijd is zondag vanaf 15.00 uur te zien.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s