Nieuw regenfront in aantocht voor Nerja

NERJA – Na het relatief goede voorjaarsweer van de afgelopen week lijkt er een nieuwe regenfront in aantocht voor Nerja en omstreken. Meteorologen van de Spaanse meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) voorspellen met ingang van woensdag 14 april vijf regenachtige dagen op rij.

Daarbij is vooral op woensdag, donderdag en vrijdag de kans op (veel) neerslag aanwezig volgens de weerkundigen. Ook gedurende het komende weekeinde wordt (beperkt) regen verwacht. Koud wordt het daarbij niet, de gemiddelde dagtemperatuur schommelt de komende dagen tussen de 17 en 19 graden Celsius. De wind laat het daarbij grotendeels afweten, al neemt deze met ingang van donderdag 15 april wel wat toe.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s