Kwartfinales Europees clubvoetbal in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – Voetballiefhebbers hoeven tijdens hun vakantie in of rond Nerja niets te missen van hun geliefde sport. Bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego (aan de linkerkant bij de entree van Playa Burriana in Nerja aan de Calle Filipinas) worden alle belangrijke wedstrijden voor zowel Europese- als Nederlandse competities veelal live uitgezonden.

Zo zijn daar deze week de returns in zowel de Champions- als de Europa League te zien op zowel dinsdag-, woensdag- als donderdagavond. Dinsdagavond 13 april staan de Champions League-duels Paris Saint Germain-Bayern München en Chelsea-Porto (beiden aanvang 21.00 uur) op de rol, een dag later (woensdag 14 april) worden de duels Liverpool-Real Madrid en Borussia Dortmund-Manchester City gespeeld.

Ajax werkt  op donderdagavond 15 april de return in de Europa League af tegen AS Roma, nadat de thuiswedstrijd vorig week met 1-2 werd verloren. Tegelijkertijd (alle wedstrijden beginnen om 21.00 uur) staan Slavia Praag-Arsenal, Villareal-Dinamo Zagreb en Manchester United tegen het Andalusische Granada CF op het programma.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s