Meer genezingen dan nieuwe Corona-gevallen in Nerja

NERJA – Gedurende de afgelopen week zijn er binnen de gemeente Nerja zes nieuwe Corona-besmettingen bij gekomen. Daar tegenover staat dat er 22 personen volledig genezen werden verklaard. Dit blijkt uit het laatste rapport van de lokale gezondheidsdiensten omtrent de meest recente ontwikkelingen rond het Covid-19 virus.

In totaal zijn er binnen de gemeente Nerja (circa 21.000 inwoners) sinds het begin van de pandemie 504 Covid-19 besmettingen gedetecteerd. Hiervan zijn inmiddels 429 personen volledig genezen verklaard. Het zogeheten incidentiecijfer (het omgerekende aantal besmettingen per 100.000 inwoners) is deze week iets teruggelopen naar 47,3 (was aan het begin van de week 52,0).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s