Nederlands voetbal in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden uit de 29ste ronde in de Nederlandse Eredivisie zijn dit weekeinde in Nerja te zien bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. Ook zijn daar wedstrijden uit de Spaanse, Britse en andere nationale voetbalcompetities te zien.

De bar is gevestigd aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. Het Arnhemse Vitesse trapt deze competitieronde vrijdagavond 9 april (20.00 uur) af in eigen huis tegen degradatiekandidaat ADO Den Haag.

Zaterdagavond 10 april staan onder meer de duels AZ-Sparta (aanvang 20.00 uur) en PEC-FC Twente (aftrap 21.00 uur) op het programma. Op zondag 11 april  worden de wedstrijden FC Utrecht-Feyenoord (12.15 uur), VVV-PSV (14.30 uur) en RKC-Ajax (16.45 uur) gespeeld.

Daarnaast zijn er dit weekeinde voetbalwedstrijden te zien uit de Spaanse en Engelse competities. Zo speelt het regionale Málaga CF in de Segunda División zondagmiddag (vanaf 14.00 uur) een thuiswedstrijd tegen Albacete. Een afdeling hoger (Primera División) komt het Andalusische Granada CF zondag vanaf 18.30 uur in actie voor een uitwedstrijd tegen Valladolid.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s