Gevoelige nederlaag voor Granada CF

GRANADA – De Andalusische voetbalclub Granada CF heeft zaterdagmiddag 3 april een gevoelige nederlaag geleden in de competitie voor de Spaanse Primera División. In het eigen Nuevo Los Cármenes-stadion was het bezoekende Villareal, evenals Granada een subtopper in de Spaanse voetbalcompetitie, beduidend sterker: 0-3.

Villareal trok fel uit de startblokken en koesterde na iets meer dan een kwartier spelen al een 0-2 voorsprong. De bezoekers werden daarbij in het zadel geholpen door de arbitrage, die al in de negende minuut een strafschop toekende aan Villareal. Gerard Moreno wist daarmee wel raad en schoot zijn ploeg vanaf elf meter op een 0-1 voorsprong.

Negen minuten later tekende Moreno ook voor de tweede treffer van zijn ploeg, toen hij op aangeven van Manuel Trigueros de bal opnieuw in het doel van Granada werkte. De thuisclub kon hier weinig tegenover stellen en moest toezien hoe Villareal beheerst de wedstrijd controleerde.

Na een kwartier in de tweede helft werd de schade nog groter voor Granada CF toen er wederom een strafschop werd toegekend aan de bezoekers. Moreno tekende prompt voor zijn derde treffer van de dag. Negen minuten voor tijd kreeg ook Granada een strafschop toegewezen én daarmee een uitgelezen mogelijkheid om wat terug te doen. Jorge Molina faalde echter jammerlijk in die opzet waardoor er geen verandering kwam in de stand: 0-3.

Foto (c) Facebooksite Granada CF

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s