Activiteitenprogramma rond zestigjarig bestaan Las Protegidas

NERJA – Op 15 april is het zestig jaar geleden dat de eerste vijftig bewoners de sleutels van hun huizen kregen in de destijds nieuwe wijk Las Protegidas van Nerja. Binnenkort wordt er een uitgebreid herdenkingsprogramma aangekondigd door de gemeente Nerja.

Hoe dit programma er precies uit gaan zien is vooralsnog onduidelijk, wél kondigden wijkvoorzitter José Miguel Ortuño én burgemeester José Alberto Armijo vrijdag 2 april aan dat er momenteel gewerkt wordt aan een uitgebreid activiteitenprogramma ter ere van dit jubileum.

Dit programma behelst jubileumactiviteiten die gedurende het gehele jaar zullen plaatsvinden, rekening houden met de huidige beperkingen inzake het Corona-virus. De betrokkenen hopen in de komende dagen het volledige programma te kunnen aankondigen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s