Korte en felle brand bij kliffen van Maro

MARO – Ruim zestig brandweerlieden waren donderdagavond 1 april betrokken bij het doven van een natuurbrand nabij het strand van Maro. Vijf mensen en een hond werden daarbij met een boot gered van een strandje, dat was ingesloten door het vuur.

De eerste melding over een natuurbrand bij de kliffen van Maro kwam rond half acht ’s avonds binnen bij de 112-alarmcentrale. Hierop werden de diverse hulpdiensten gealarmeerd, die er gedurende de avond en nacht in slaagden de situatie volledig onder controle te krijgen.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s