Eredivisievoetbal in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden uit de 28ste ronde in de Nederlandse Eredivisie zijn dit weekeinde in Nerja te zien bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. Ook zijn daar wedstrijden uit de Spaanse, Britse en andere nationale voetbalcompetities te zien.

De bar is gevestigd aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. Het Tilburgse Willem II neemt het zaterdagavond 3 april vanaf 20.00 uur in eigen huis op tegen subtopper AZ, op hetzelfde moment nemen in Enschede FC Twente en Vitesse het tegen elkaar op.

Feyenoord speelt zondagmiddag 4 april vanaf 12.15 uur in het Rotterdamse stadion De Kuip tegen Fortuna Sittard, PSV speelt vanaf 14.30 uur in Eindhoven tegen Heracles uit Almelo. Koploper Ajax komt om 16.15 uur in actie voor een uitwedstrijd in en tegen Heerenveen.

Tevens zijn er dit weekeinde voetbalwedstrijden te zien uit de Spaanse en Engelse competities. Zo speelt het regionale Málaga CF zondagavond 4 april (aftrap 18.15 uur) een uitwedstrijd tegen een andere middenmoter uit de Segunda Divisió, CD Lugo. Een afdeling hoger (Primera División) komt het Andalusische Granada CF zaterdag 3 april vanaf 14.00 in actie voor een thuiswedstrijd tegen Villareal.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s