Nerja overweegt verplaatsing warenmarkt

NERJA – De gemeente Nerja bestudeert momenteel de mogelijkheden om de wekelijkse warenmarkt te verplaatsen. In plaats van het  huidige terrein in Nerja-West bij de Avenida Constitución wordt gezocht naar een geschikte locatie dichterbij (of in) het centrum van de stad.

Een en ander houdt nauw verband met de beperkte en teruglopende belangstelling van zowel de handelaren als het publiek voor de huidige markt. Afgelopen dinsdag stonden er slechts welgeteld twee (!) kramen op het marktterrein, dat grotendeels leeg was qua bezoekers.

Veel marktgangers besparen zich in de huidige Corona-tijd hun gang naar het huidige marktterrein ver buiten het centrum, in de wetenschap dat het aanbod beperkt is. De handelaren blijven op hun beurt weg vanwege de lage bezoekersaantallen. De warenmarkt staat wekelijks op dinsdag (08.00-14.00 uur) op het programma.

Over een eventuele verplaatsing van de rommelmarkt van Nerja, die wekelijks op zondagen op hetzelfde terrein bij de Avenida Constitución wordt gehouden, wordt vooralsnog niet gerept.

Markt in Nerja. Foto (c) Archief NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s