Aangenaam voorjaarsweer rond Nerja in paasweekeinde

NERJA – Met temperaturen rond de twintig graden Celsius, weinig wind en veel zon staat Nerja en omgeving een aangenaam paasweekeinde te wachten qua weersomstandigheden. Volgens de meest recente voorspellingen van meteorologen van het weerstation Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) is het de komende dagen aangenaam toeven in de Axarquía-regio rond Nerja.

Dit weekeinde wordt een gemiddelde dagtemperatuur van 20 graden gehaald, in de loop van de komende week loopt deze iets op tot circa 22 graden. Van regen is volgens de weerkundigen voorlopig even geen sprake meer, wél kan er bij tijd en wijle een stevige wind opsteken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s