WK-kwalificatieduel Gibraltar-Nederland in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – Het kwalificatieduel in de voorronden van het wereldkampioenschap voetbal tussen Gibraltar en Nederland kan dinsdagavond 30 maart in Nerja worden gevolgd bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego aan de Calle Filipinas (even voor de boulevard langs Playa Burriana).

De wedstrijd in het Victoria-stadion tussen Gibraltar en Nederland staat vanaf 20.45 uur op het programma, de uitzending begint rond de klok van 20.00 uur. Ook andere kwalificatieduels voor het WK zijn de komende dagen te zien bij El Fuego.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s