Kwalificatieduels WK-voetbal in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – Bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego aan de Calle Filipinas (even voor de boulevard langs Playa Burriana) in Nerja wordt de komende dagen een reeks aan kwalificatieduels voor het wereldkampioenschap voetbal uitgezonden. Zo zijn de komende wedstrijden van het Nederlands elftal tegen respectievelijk Letland en Gibraltar te volgen bij El Fuego.

Op zaterdagavond 27 maart saat het duel met Letland in de ArenA van Amsterdam op het programma. Deze wedstrijd begint om 18.00 uur. Dinsdag 30 maart staat de ontmoeting Gibraltar-Nederland (aanvang 20.45 uur) op de rol. Ook andere wedstrijden in de voorronden van het WL-voetbal zijn de komende dagen te volgen bij El Fuego.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s