Extra politiecontroles gedurende Semana Santa

NERJA – In en rond Nerja worden dit weekeinde en de komende week extra politiecontroles uitgevoerd ter naleving van de momenteel van kracht zijnde Corona-restricties. Dit in verband met de viering van de Semana Santa (zondag 28 maart-zondag 4 april) waarin traditioneel veel Spaanse en buitenlandse toeristen naar de kust trekken om daar ‘de heilige week’ rond Pasen te vieren.

De politie gaat daarbij met name op de invalswegen naar de stad controleren, tevens wordt de surveillance op de straten en stranden uitgebreid. Ook wordt er de komende week strenger gecontroleerd op de naleving van de van kracht zijnde avondklok (23.00-06.00 uur). De politieactie duurt tot maandag 5 april.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s