Online lezing door Rafael Anderson bij The Arts Society Nerja

NERJA – Bij de Arts Society Nerja kan dinsdag 23 maart via internet een Engelstalige lezing worden bijgewoond. Deze wordt verzorgd door Rafael Anderson en heeft als titel ‘Seville, Great Babylon of Spain’.

De lezing begint om 18.00 uur. Voorheen werden de lezingen van de Arts Society gehouden in het Centro Cultural van Nerja, vanwege de huidige Corona-crisis worden de maandelijkse lezingen nu aangeboden via internet en Zoom. Meer informatie over de Arts Society Nerja en de betreffende lezing is te vinden op de website www.theartssocietynerja.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s