Beperkt en lokaal programma voor Centro Cultural Nerja

NERJA – Het theater van Nerja, het Centro Cultural, gaat weer open voor publiek. Daarbij is vooralsnog gekozen voor een beperkte programmering met lokale artiesten en musici, mogelijk dat dit programma in de komende maanden verder wordt uitgebreid.

“We hebben een speciale programmering gelanceerd waarbij solidariteit voorop staat. In eerste instantie is er gekozen voor lokale acteurs en musici, waarbij de opbrengsten ten goede komen aan de stichtingen Cáritas en Nerja Solidaria”, geeft Nerja’s cultuurwethouder Gema Laguna aan.

De serie aan optredens begint zaterdag 27 maart om 20.00 uur met een concert door de groep Los Canallas. De toegangsprijs bedraagt vijf euro per persoon, kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar aan de kassa’s van het Centro Cultural Villa de Nerja aan de Calle Granada 45 in het centrum. Op zaterdag 10 april staat er een optreden gepland van de theatergroep Teatrés, twee weken daarna (zaterdag 24 april) gevolgd door het muzikale duo For a While. De maand mei staat in het kader van de flamenco met optredens van Fernando Delpaso (zaterdag 8 mei) en Cynthia Martín (zaterdag 22 mei).

Laguna benadrukt dat bij alle voorstellingen het, op dat moment van kracht zijnde, Corona-protocol strict wordt nageleefd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s