Málaga CF morst punten tegen Tenerife

MALAGA – In het eigen stadion La Rosaleda heeft Málaga CF zondagmiddag 21 maart in de slotfase een 1-0 voorsprong verspeeld tegen opponent CD Tenerife. De wedstrijd in de voetbalcompetitie voor de Spaanse Segunda División eindigde uiteindelijk in een 1-1 gelijkspel.

Málaga nam halverwege de eerste het heft in handen door een doelpunt van Luis Muñoz. Elf minuten voor het eindsignaal gaf de Andalusische formatie alsnog de drie punten uit handen. Ramón Folch tekende namens Tenerife voor de gelijkmaker: 1-1.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s