Granada CF treft Manchester United in kwartfinale Europa League

GRANADA – Voor de kwartfinale van de Europa League heeft het Andalusische Granada CF het Engelse Manchester United geloot als tegenstander. Granada speelt op donderdag 8 april (aanvang wedstrijd 21.00 uur) eerst een thuiswedstrijd.

Een week later (donderdag 15 april, 21.00 uur) volgt de return in Engeland. Bij een eventuele winst stuit Granada in de halve finale op de winnaar van de kwartfinale-wedstrijd tussen Ajax en het Italiaanse AS Roma. Granada debuteert dit seizoen in een Europees bekertoernooi en schakelde in de achtste finales het Noorse Molde FK uit. De andere kwartfinales gaan tussen het Spaanse Villareal en het Kroatische Dinamo Zagreb én tussen het Engelse Arsenal en Slavia Praag (Tsjechië).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s