Ruta del Sol dit jaar in mei

NERJA – De 67ste editie van de Ruta del Sol, een etappekoers voor professionele wielrenners en ook wel Vuelta a Andalucía genoemd, wordt dit jaar verreden van dinsdag 18 tot en met zaterdag 22 mei. De wedstrijd stond aanvankelijk gepland voor woensdag 17 tot en met zondag 21 februari maar werd vanwege de situatie rond het Corona-virus destijds van de agenda gehaald en voor onbepaalde tijd uitgesteld.

Het exacte etappeschema is nog niet vrijgegeven. In voorgaande edities maakten Málaga en Vélez-Málaga veelal deel uit van het routeschema, terwijl wielerploegen vaak onderdak zochten in Nerja vanwege de centrale ligging. Ook de flanken van de Sierra Nevada rond Granada werden in de meeste voorgaande edities aangedaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s