Uur extra voor horeca

NERJA – De openingstijden voor de horeca in de provincie Málaga zijn met de herziene Covid-19 maatregelen van deze week met een uur verlengd. Met ingang van vrijdag 19 maart is de verplichte sluitingstijd 22.30 uur in plaats van 21.30 uur, bovendien gaat de avondklok pas om 23.00 uur in (was 22.00 uur, de eindtijd van 06.00 uur blijft van kracht). De nieuwe maatregelen duren in ieder geval tot vrijdag 9 april.

De maatregel van maximaal vier personen aan één tafel in de horeca (binnen, buiten op de terrassen mogen zes personen aan één tafel plaats nemen) blijft voor vooralsnog geldig. Een en ander blijkt uit een persbericht dat de Junta de Andalucía vandaag (donderdag 18 maart) uit liet gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s