Veel horecazaken en winkels in Nerja heropenen de deuren

NERJA – Een groot aantal horecazaken en winkels in Nerja grijpt de recente versoepeling qua Covid-19 maatregelen aan om dit weekeinde of volgende week de deuren weer te openen voor publiek. Zo zijn onder meer de befaamde bar El Molino (door geheel Spanje bekend vanwege de centrale rol in de populaire tv-serie Verano Azul), het befaamde restaurant Oliva (op een nieuwe locatie aan het Plaza d’España) en de (bij veel Belgen en Nederlanders geliefde) tapas-bar Esquina Paulina binnenkort weer geopend.

Veel bedrijven in Nerja sluiten traditioneel in februari en/of maart de deuren vanwege de ‘rustige’ periode qua toeristenseizoen én om op te laden voor het aanstaande zomerseizoen. De Corona-maatregelen van de afgelopen maanden en daarbij de gedwongen avondsluiting was voor veel ondernemers het sein om de deuren voor onbepaalde tijd te sluiten. Nu er sprake is van een (lichte) versoepeling op dit gebied achten veel ondernemers de tijd rijp om hun zaak weer te heropenen. Uiteraard zijn daarbij de huidige Corona-maatregelen van kracht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s