Eredivisietopper tussen PSV en Feyenoord in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden uit de 26ste ronde in de Nederlandse Eredivisie zijn dit weekeinde in Nerja te zien bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego. Ook zijn er wedstrijden uit de Spaanse, Britse en andere nationale competities te zien. De bar is gevestigd aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana).

De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. Op zondag 14 maart staat de topper uit deze speelronde tussen PSV en Feyenoord (aanvang 14.30 uur) op de rol. Een dag eerder (zaterdag 13 maart) ontmoeten de subtoppers AZ en FC Twente elkaar (aanvang 20.00 uur). Koploper Ajax speelt zondagmiddag (aftrap 16.45 uur) in Zwolle een uitwedstrijd tegen PEC.

Tevens zijn er dit weekeinde bij El Fuego voetbalwedstrijden te zien uit de Spaanse en Engelse competities. Zo speelt Málaga CF zondagmiddag om 14.00 uur een uitwedstrijd in de Segunda División tegen degradatiekandidaat UD Logroñés. Granada CF, deze week nog succesvol in de achtste finales van de Europa League met een 2-0 winst in eigen huis tegen het Noorse Molde FK, speelt zondagmiddag (aftrap 16.15 uur) in het eigen Nuevo Los Cármenes-stadion in de Primera División tegen het hoog geklasseerde Real Sociedad (momenteel vijfde in de stand, Granada staat op de tiende plaats).

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s