Europa League-duel Ajax-Young Boys in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – Voetballiefhebbers kunnen donderdagavond 11 maart bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana) in Nerja de verrichtingen van Ajax in de Europa League live volgen.

De wedstrijd in de achtste finales voor de Europa League tussen Ajax en het Zwitserse Young Boys is daar vanaf 18.55 uur te volgen op één van de grote televisieschermen. Ook het Andalusische Granada CF komt donderdagavond in actie (in eigen huis tegen het Noorse Molde FK). Deze wedstrijd begint om 21.00 uur en kan derhalve door de gedwongen Corona-sluitingstijd van 21.30 uur niet worden uitgezonden. De returns van beide wedstrijden staan een week later op de rol.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s