Beter weer op komst voor Nerja en omstreken

NERJA – Er is beter weer op komst voor Nerja en omstreken, zo voorspellen de weerkundigen van de Spaanse meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología). De regen van de afgelopen dagen maakt plaats voor de zon, terwijl de gemiddelde dagtemperaturen daarbij omhoog gaan.

Donderdag 18 maart haalt het kwik een gemiddelde dagwaarde van 18 graden Celsius, voor vrijdag 19 maart wordt zelfs een gemiddelde dagtemperatuur van 20 graden Celsius voorspeld door de meteorologen van Aemet. Op vrijdag en zondag regeert voornamelijk de zon, op zaterdag en in het begin van de komende week zal er volgens de voorspellingen van de weerkundigen sprake zijn van voorbijdrijvende wolkendekken.

Van wind is de komende dagen nauwelijks sprake, neerslag wordt er de voorlopig niet verwacht. De gemiddelde dagtemperaturen hikken in het weekeinde en het begin van de komende week aan tegen de grens van 20 graden Celsius, zo voorziet Aemet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s