Openingstijden overdekt zwembad Nerja uitgebreid

NERJA – Het overdekte zwembad van Nerja, achter de atletiekbaan aan de N-340, heeft de openingstijden uitgebreid. Ook zijn er nieuwe groepen toegevoegd aan het huidige openingsschema, zoals een groep voor kinderen van vier en vijf jaar en een groep voor zwangere vrouwen.

Meer informatie over de diverse schema’s is te vinden op de website https://deportes.nerja.es/2021/03/05/ampliamos-los-horarios-y-los-grupos-de-actividades-acuaticas/?fbclid=IwAR1hQ4jRFpYOlLtzbv1kB0MNx-8PU6fNVxxrXAnfWViU5eo77zCkDvgZXrQ , informatie is ook telefonisch verkrijgbaar via het nummer (+34) 951 322 085.

Foto (c) Ayuntamiento de Nerja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s