Nieuwe regenperiode in aantocht voor Nerja en omgeving

NERJA – Er lijkt een nieuwe regenperiode in aantocht voor Nerja en omstreken. Dit voorspellen de meteorologen van de Spaanse meteorologische dienst Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) in hun jongste weersverwachtingen. Daarbij worden met ingang van vrijdagmiddag 5 maart een aantal dagen met neerslag én windvlagen voorzien.

De eerste regen wordt verwacht op vrijdagmiddag 5 maart, waarbij tevens de wind in kracht toeneemt. Naast windstoten kan dit leiden tot hoge golven aan de kust. Van zaterdag tot en met dinsdag wordt ook veel neerslag verwacht, terwijl de wind langzaam in kracht afneemt. De gemiddelde dagtemperaturen schommelen de komende dagen rond 17 graden Celsius.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s