Lichte versoepeling Corona-maatregelen

NERJA – De Junta da Andalucía heeft vandaag (donderdag 4 maart) besloten om met ingang van vrijdag 5 maart over te gaan tot een lichte versoepeling van de Corona-maatregelen gezien de gunstige ontwikkelingen van de afgelopen weken. Zo worden de sluitingstijden van winkels en horeca weer verlengd tot 21.30 uur (was 18.00 uur).

Het gros van de maatregelen blijft echter voorlopig gehandhaafd, met als doel een eventuele vierde golf van het Covid-19 virus af te wenden. Wél zijn nu samenkomsten van zes personen (de maximale groepsgrootte was gesteld op vier personen) toegestaan, echter niet in de horeca waar de gestelde limiet van vier personen aan één tafel blijft vooralsnog blijft gehandhaafd. Ook de avondklok (van 22.00-06.00 uur) blijft voorlopig van kracht.

Foto (c) NerjaDigitaal.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s